Linkit

Nastolan Teollisuusryhmä on Nastolassa toimivien suurimpien teollisuusyritysten yhteisö, joka on jo 46 vuotta toiminut monissa hankkeissa Nastolan ja alueen teollisuuden ja koko elinkeinoelämän kehitykseen, hyvässä yhteistyössä kunnan kanssa. Nastolan Teollisuusryhmästä on muotoutunut merkittävä vaikuttaja kehitettäessä alueen toimintoja elinkeinoelämän ja yrittämisen eduksi.

 

Nastolan Yrittäjät ryon kattava 250 jäsenen yhdistys, joka toiminnassaan pyrkii Nastolan yrittäjien edunvalvontaan ja yrittäjyyden edistämiseen kunnassa. Nastolan Yrittäjät tekee yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa ja on vahva elinkeinoelämän mielipidevaikuttaja.

 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy on keskeinen, kuntien yhteisesti omistama kehitysyhtiö. Se on alueen kasvun ja kehityksen moottori, luotettava asiantuntijaorganisaatio ja yhteistyökumppani, jonka toiminnan tavoitteena on sekä yritysten että koko alueen kilpailukyvyn parantaminen.

 

Hämeen Kauppakamari tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja.

 

Nastolan kunta on tunnettu teollisuudestaan. Kunnassa on vahvoja, kansainvälisiä teollisuuslaitoksia sekä runsaasti pientä- ja keskisuurta teollisuutta. Nastolan kunta pyrkii pitämään kunnan elinvoimaisena yrittämisen edellytyksiä kehittäen.

 

Nastolan Yrityspalvelu Oy on kunnan omistama yhtiö, joka mahdollisuuksiensa mukaan huomio teollisuuden toimitilatarpeet. Sillä on omistuksessaan useita teollisuus- ja toimitilakiinteistöistä ja tarvittaessa se on valmis neuvottelemaan myös uudisrakennuksista teollisuudelle.

 

Nastola-Seura on alkujaan 1957 perustettu seura jonka tarkoituksena oli lähinnä paikallisperinteen vaaliminen ja kotiseutumuseon toiminnan turvaaminen. Seurassa ei ole moneen vuoteen ollut toimintaa, mutta 16.6.2011 Immilän Myllyllä pidetyssä kokouksessa päätettiin herättää seura uudelleen henkiin ja muodostettiin valmisteluryhmä työstämään asiaa eteenpäin. Nastola-seuran toiminta käynnistettiin virallisesti uudelleen 11.1.2012 pidetyssä vuosikokouksessa.